The White Masks Of Ebola - The Oxford Astrologer
Siin on esimese Ebola juhtumi horoskoop aastast 1976. Pange tähele Chironi (haigused ja ravi) ja Lilithi (metsikus) ühendust. Arvatakse, et Ebolat kannavad metsikud loomad, näiteks nahkhiired, mida..
The Fertility of Failure
Saturni teavad kõik... piirangud, frustratsioon, eneseteadlikkus, kriitilisus, läbikukkumised, takistused. Kuid läbikukkumine on edu alus, peale katset ja eksitust, vigade parandust ja täiuslikkus..
The Misconception About Synastric Nodal Contacts
Kui inimese planeedid või nurgamajad on ühenduses sinu Lõunasõlmega siis on enamasti teie vahel suur tõmme olla koos, millega kaasneb tunne et te olete alati üksteist tundnud...
Thema Mundi & the Aquarian Age
Thema Mundi on Maailma Teema ehk Maailma Horoskoop. Ilmselt tuleb seda kirjeldada kui müütilist horoskoopi, mis pakub huvi eelkõige Hellenistlikus astroloogias, näidates planeetide ideaalseid posi..
Pluto and Uranus Cycle
Alates esimesest täpsest kvadraadist Juunis 2012, võime me kõik tunda, et veelgi rohkem rahutusi on tulemas. Me teame, et nii palju tuleb ära teha, et nii palju veel peab juhtuma selleks, et me tu..
Astrological Physiognomy from Ptolemy to the Present Day
Füsiognoomia, inimese iseloomu määramine tema välimuse järgi omab pikka ajalugu. Ehkki see ei ole kõigis oma vormides rangelt astroloogiline, on see siiski enamasti seotud nii astroloogia, numer..
Astrologer Rips Famous Skeptic's Comments
Astroloog Roy Gilletti vastus skeptikutele. Kas tänased Darwinistid ei esinda mitte täpselt sedasama inimtüüpi kelle jäigastunud mõtteviiside suhtes Darwin omal ajal revolutsiooni tegi?..
Full Moon Lunar Eclipse in Aries, October 8, 2014
Jäära Kuu ühineb Uraaniga, olles opositsioonis Kaalude Päikesega, mis on Veenusega ühenduses ning moodustab T-kvadraadi mõlemaga. Kuidas ka Kaalude Päike ja Veenus ei sooviks rahu säilitada, t..
Saturn Through Houses
Saturni transiidid avaldavad sinu elule tähelepanuväärset mõju. Tuntud kui Õpetaja, toob Saturn selle maja teemad, kus ta parajasti liigub, esiplaanile...
What is the Tradition in Astrology? The Carter Memorial Lecture
Vahet selle vahel, mis on traditsionaalne ja mis mitte, nähakse sageli kui ajutist jaotust. Vanad asjad on traditsionaalsed, uued ei ole. See on aga viga. Traditsionaalne astroloogia ei lõppenud kus..
The Kennedy family and 18º Cancer
Vähi märgis, mis on otseselt seotud geneetikaga, on üks eriline ala (18°) mis viitab isikule kellel on õnnestunud läbi viia väga suuri muutusi...
Einstein's 'Miracle Year' 1905
Vaid üksikud sünnivad nii tähelepanuväärse intellektiga ning omavad tarkust niivõrd põhjapanevalt nagu Einstein. Meie aja geeniuseks ülistatu paljastas meile universumi saladusi ning tõi uue..