The Crisis Point And The Astrological Turning Of Our Times
Inimkond on jõudnud kriisini, kus meid ootab astroloogiline pöördepunkt: käes on Kaugete Planeetide aeg. Me elame suurte katsumuste, väljakutsete ja muutuste ajal. Kas me seda tahame või ei aga..
Who is Aries
Kes on Jäär? Kena kirjeldus ja kokkuvõtte sellest, milline üks Jäära märgi all sündinud inimene on...
THE FIRST MOON - CENTRIC HOROSCOPE (A "BIRTH" ON THE MOON)!
Kuna inimene on väidetavalt Kuul käinud, siis oli ka viimane aeg koostada esimene horoskoop asukohaga Kuul. Majad ja planeetide asendid on selles arvutatud nii nagu need tol hetkel Kuu pealt paistsi..
Aries Ingress - March 20th 2014
Veel üks artikkel tänasest astroloogilise aasta algusest. Sisaldab ka astrokartograafilist vaadet algavale aastale. (Astroloogiline aasta algab koos kevadega.)..
Astrology To Determine A Woman's Fertility Period
Uurimused näitavad, et naised kipuvad rasestuma sama Kuu faasi ajal, millal nad sündisid. Veelgi enam -- uurimused näitavad ka, et lapse sugu sõltub ka suurel märal Kuu asendist viljastumise ajal..
Astrology of the 2014 Crimean Crisis (or Is It the Russian Crisis)?
Öeldakse, et sõda, mis algatati tagurpidi liikuva Marsi ajal, lõppeb selle algatajale halvasti. Kuid Krimmi vallutamine Venemaa poolt algas juba varem. Juba 27. veebruaril tõmmati Venemaa lipp Kri..
LUNAR ECLIPSE APRIL ~ BRILLIANT
Aprillikuine Kuuvarjutus toimub ühenduses kinnistähega Spica. Samuti on seal asteroid Ceres. Seega on kahekordselt esindatud Neitsi / Persephone arhetüüp...
Imaginal creation - Mercury retrograde/Neptune
Merkuur sisenes Kalade märki ja on ka Neptuuniga konjunktsioonis. Siinkohal lugemiseks üks artikkel Merkuuri tüüpi mõtlemisest ja Neptuuni tüüpi mõtlemisest...
How to use the Arabic Parts
Araabia punktid horoskoobis, koosnevad kolmest komponendist. Kõigepealt kaks signifikaatorit, enamasti kaks planeeti, mis valitsevad uuritavat teemat, seejärel nendevaheline nurkkaugus ja kolmandaks..
2014 Aries Ingress of The Sun for the UK, the USA, Russia & Ukraine
Traditsionaalne astroloogia väidab, et horoskoop, mis on tehtud asukohaga riigi pealinnas, sellele hetkele, mil Päike siseneb Jäära märki, annab detailse pildi sündmustest mis järgneva aasta jo..
Uranus/Pluto — The Awakening Time
Millal iganes lähevad Uraan ja Pluuto aspekti, kujuneb meie baasreaalsus mingil radikaalsel ja pöördumatul moel ümber...
The Origin and History of the Sabian Symbols
Sabiani sümbolid ilmusid siia maailma ühel dokumenteerimata päeval 1925 aastal, Balboa Park-is, San Diegos, Marc Edmund Jones-i ja Elsie Wheeleri koostöö tulemusena...