Sun-Moon Midpoint
Päikese ja Kuu keskpunkt on astroloogias või täpsemalt öeldes sünnikaardis üks väga tundlik ja isiklik punkt. See on matemaatiline punkt — punkt, mis asub täpselt poolel teel Päikesest Kuun..
Unique Study Links Venus to Romantic Choices People Make
Astroloog Paul Westran on välja töötanud põneva astroloogilise teooria inimsuhetest. Põhjalikus, 8 aastat kestnud uurimistöös, mis hõlmas 1300 paari, uuris ta planediseisude ja inimeste elusü..
Iatromathematical Decumbitures (The Early Rules Concerning Medical Horary Question)
Erinevalt decumbiturist (meditsiinilise horaari horoskoopides) mida propageerisid laialdaselt 17 sajandi Inglise astroloogid nagu Nicholas Culpeper, Richard Saunders ja William Lilly, eristuvad Doroth..
Astronomy and astrology in the age of scientific revolution
Mudel, mis on ajaloos küllalt tavaline, ühendab kaasaegse astronoomia sünni (mida nüüd nimetatakse Copernicu revolutsiooniks) ja astroloogia kriisi. See eeldus kehtestati juba esimeste astroloogi..
Rensberger's Profections
Nicolaus Rensberger pühendab kogu neljanda raamatu oma Astronomia Teutsch'ist direktsioonidele ja profektsioonidele...
The definition of peregrine
Mõned kaasaegsed astroloogilised teosed kirjeldavad peregrini kui planeeti millel puudub igasugune kõrgendus aga ka langus, mis seega tähendab, et peregrine on kui neutraalsuse näitaja, olles kõr..
The Real Estate cycle
Kinnisvara hindadel on kalduvus liikuda 18-20 aastastes tsüklites. Ühest tipust järgmise põhjani nagu ka põhjast järgmise tipuni, läheb tavaliselt 9-10 aastat. Kuu sõlmed liiguvad tagurpidi eh..